martes, 22 de marzo de 2011

Resultat Salt-Quart

Vam quedar 1-3. Va ser un partit no molt emocionant, però ells es van avançar en el primer quart, amb un xut de la frontal arranat al pal. El porter no va poder fer res. Després vam marcar tres gols de mica en mica.
Amb aquests tres punts ens hem colocat tercers.

jueves, 17 de marzo de 2011

Salt- Quart

Si algú està interessat en veure aquest partit, juguem a casa el salt. juguem a les 9:30. serà un partit, que des de el meu punt de vista estarà molt bé, perquè el salt aquestes ultimes jornades, a casa a empatat contra equips capdavanters de la lliga, com el cassa, el st.feliu... I nosaltres venim de un partit contra els ultims, tot i que no vam correr, ni vam treballar vam guanyar 11-0. A la primera volta contra el Salt vam quedar 4-0 a fovar nostre, vam marcar un gol a cada quart. I si no recordo malament en van expulsar dos del Salt, un al primer quart per parar un gol amb les mans i un al ultim quart per queixar-se a l'arbitre. El partit tindrà emoció segur.

Infantil grup 16 (classificació)

BARÇA (abidal)

tots els seguidors del Barça, deuen saber, el problema del defensa del Barça, Eric Abidal. Aquesta setmana li han detectat un cancer el fetge. malauradament es perdrà tota la resta de la temporada. Avui Abidal passarà per el quirofan, a un hospital de Barcelona.Desde D'aquest blog et desitgem molta sort.

eii

Ei seguidors del meu blog, us donc la benvinguda al meu blog. En el meu blog us explicare l'actualitat del futbol, concretament el Barça, i tambe us explicare la lliga on jugo jo, partit a partit. Si us interesa es la 2a divisió de infantils grup 16, el quart. gràcies per seguir.